Lollipop Reklám

Lollipop Reklám

Nyári céges rendezvények: Hogyan emeld a szintet logózott termékekkel?

2024. június 17. - Lollipop Reklám

A nyári szezon a céges rendezvények és szabadtéri programok ideje, amikor a vállalatok különféle eseményeket szerveznek ügyfeleiknek és munkatársaiknak. Az ilyen alkalmak tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy erősítsd a kapcsolatokat, növeld a márkaismertséget, és felejthetetlen élményeket nyújts. A logózott termékek használata nemcsak praktikus, hanem hatékony marketing eszköz is. Nézzük meg, hogyan teheted különlegessé a céges rendezvényeket a legújabb logózott termékeinkkel!

Logózott kulacsok

A logózott kulacsok tökéletesek szabadtéri sportnapokra, családi napokra, rendezvényekre és fesztiválokra. Mindig kéznél van, ha szükség van egy frissítő italra, miközben folyamatosan hirdeti cégedet. Környezetbarát megoldást kínálnak, hosszú távú használatot biztosítanak, és kényelmesek. Egy jól megválasztott kulacs minden nap használatban lehet, legyen szó munkába járásról, sportolásról vagy egy szabadtéri rendezvényről. Nézd meg kínálatunkat itt: Logózott kulacsok

Hordozható kávésbögrék

A logózott hordozható kávésbögrék nemcsak stílusosak, hanem praktikusak is. Nem csöpögnek, és melegen vagy hidegen tartják az italt, így tökéletesek irodai használatra, szabadtéri rendezvényekre és útközbeni frissítőkhöz. Egy ilyen ajándék hosszú távon emlékezetessé teszi cégedet, és minden kávészünet alkalmával láthatóvá válik a logód.

 

68126.jpg

Szabadtéri játékok

Dobd fel a nyári szabadtéri programokat logózott úszógumikkal, labdákkal, tollasütőkkel és frizbikkel! Ezek a játékok nemcsak nagyszerű szórakozást nyújtanak, de remek lehetőséget kínálnak a céged reklámozására is. Legyen szó strandolásról vagy parkbeli piknikről, a logózott játékok mindenhol megállják a helyüket, és garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak.

Logózott hűtőtáskák

Egy praktikus és stílusos logózott hűtőtáska ideális választás családi piknikekhez, baráti összejövetelekhez, strandoláshoz vagy céges rendezvényekhez. Tartsa hidegen italait és ételeit, miközben céged logója mindenhol láthatóvá válik. Egy ilyen ajándék biztosítja, hogy ügyfeleid és kollégáid mindig frissítőkkel és hideg italokkal legyenek ellátva.

Nyári kiegészítők: Kendők, baseball sapkák, kalapok

A logózott kendők, baseball sapkák és kalapok nemcsak védelmet nyújtanak a napsütés ellen, hanem folyamatosan hirdetik cégedet is. Ezek a kiegészítők praktikusak és stílusosak, így tökéletes választások céges rendezvényekre, fesztiválokra és családi napokra. Legyen szó bármilyen szabadtéri programról, ezek a kiegészítők garantáltan sikeresek lesznek.

Beach flag

Egy logózott beach flag tökéletes eszköz arra, hogy kitűnj a tömegből bármilyen rendezvényen. Könnyen felállítható, hordozható, és messziről is jól láthatóvá teszi a céged logóját. Használd fesztiválokon, sporteseményeken vagy bármilyen szabadtéri rendezvényen, hogy márkád mindig a figyelem középpontjában legyen.

aventos-beach-flag-faber-copia_2.jpg

Logózott pólók

A logózott pólók klasszikus és hatékony marketing eszközök. Kényelmesek, praktikusak, és mindenki szívesen viseli őket. Egy jól megtervezett póló folyamatosan hirdeti a cégedet, legyen szó bármilyen rendezvényről vagy mindennapi viseletről. A logózott pólók segítségével ügyfeleid és kollégáid is büszkén viselhetik céged emblémáját.

A nyári céges rendezvények kiváló lehetőséget kínálnak a márkaépítésre és az ügyfelek, kollégák kapcsolatainak erősítésére. A logózott termékek – kulacsok, kávésbögrék, szabadtéri játékok, hűtőtáskák, kendők, baseball sapkák, kalapok, beach flagek és pólók – használata nemcsak praktikus, hanem hatékony marketing eszköz is. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy ilyen nagyszerű ajándékkal lepd meg ügyfeleidet és kollégáidat!

 

Kérj egyedi árat! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://lollipop-reklam.blog.hu/api/trackback/id/tr8418429657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása